van donderdag tot en met zondagavond, enkel op de kamer

6 oesters Fines de Claires of
Geflambeerde scampi met lookboter of
Salade van gerookte zalm en Noordzeegarnalen of
Mini-bouillabaisse of
Bisque d’homard of
Halve kreeft 
*Vers gekookt in een kruidige bouillon of
*Gegrild met lookboter, geflambeerd, brood of
Zeevruchtenbord of
Foie-gras met kramiektoast,glaasje pineau of
Foi-gras met kramiektoast, Sauternes 
***
1/2 Kreeft naar keuze of
2 zeetongetjes of
Dunne lende limousin natuur, salade of
Lamskroontje met warme groentekrans of
Filet Pur natuur of
Filet mignon rossini of
Mosselen naar keuze (900gr) of
Deense kabeljauwrug of zeeduivel 
* met preisaus, puree of
* met garnaaltjes en saffraan 
***
Warme appeltaart of
Ijs of
Chocolademousse of
Koffie mozart of
Koffie mini calvados of
Irish Coffee of
Crème brulée MENU MOZART € 47,95

 

MENU MOZART € 47,95

 

Duo kroket of

Garnaalkroketten of

Kaaskroketten of

Geflambeerde scampi met lookboter of

Gerookte zalm  of

Bisque d’homard of

Tartaar Limousin met  

zwarte truffelpasta ( + € 5,00 ) of

Carpaccio van Limousin rund, tomaten, pesto, parmezaanse kaas of

 

Aspergeroomsoep, verse en gerookte zalm

 

 

***

 

2 zeetongen ( T6 ) of

Deense kabeljauw-rug met preisaus, puree of

Vismarmietje, puree/friet of

Stoverij van varkenswangetjes, kroketten of

Steak tartaar van Limousin rund américain style, salade, frieten of

Linguini met boschampignons, gebakken hoevekip en

champignonsaus

 

                              *** 

 

Dame Blanche of

Coupe mokka of 

Coupe chocolade of

Chocolademousse of

Créme Brulée

 

***

Koffie L’or of thee

(koffiemachine op de kamer)